Fuglesanghysterin

by

Sverige har länge varit sådär mediokert intresserat utav rymden, lite cosmonova och liknande projekt har räckt ganska bra. Men så plötsligen hände något, en SVENSK som skulle upp i rymden! Vad spelar det för roll vilken nationalitet människan i rymden har? Så länge denne utför ett bra jobb och för utvecklingen och forskningen framåt så är jag nöjd, även om det är smått ifrågasättningsvärt med de enorma summor som läggs på projektet. Sen kan jag tycka att det kanske inte är den maximala utnyttjandet utav pengar.

Så kan någon förklara varför det är en sådan extrem hysteri kring denna Christer Fuglesang? Maud Olofsson vs Gudrun Schyman om saken: Aftonbladet

3 svar to “Fuglesanghysterin”

 1. Erik Says:

  Det är väl kul om Sverige får sättas lite på kartan i rymdsammanhang. Vi ska inte vara så blygsamma, utan stolta över det vi gör. Jantelagen gör så att duktiga männsikor hålls tillbaka. Det är inte bra för ngn. Lika lite som de starka inte skall suga ut de svaga ska de duktiga och framgångsrika hållas tillbaka av de som inte har visioner.

  För övrigt tycker jag Sverige skulle bli otroligt tråkigt med Mona som president. Klart roligare med en Kung eller Drottning.

  • monaforpresident Says:

   Vad fint att du tycker att kungahuset är så trevligt, men om det nu är så roligt – ska vi inte lika gärna låsa in dessa människor i en liten bur på skansen så att de på riktigt blir en liten pitoresk turistattraktion?

 2. rally Says:

  Jag tycker vi kan skicka upp Maud till månen med en enkelbiljett.:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: