Usch usch usch, MUF – SDU

by

Jag sitter just nu på en debatt mellan Niklas Wykman (MUF) och Erik Almqvist ordförande för Sverigedemokraternas Ungdomsförbund.

Wykman attakerar arbetsmarknadslagstiftningen, och kritiserade självfallet så väl fackförbunden som höga ingångslöner. I övrigt så ägnade han sig åt att hoppa på Erik Almqvist och hans obefintliga politik.

Jag ville försöka hitta konkret politik pressenterad utav sverigedemokraterna, det verkade mer som att det endast var floskler och upprepanden utav tomma argument. Återigen loopade allting kring invandring av olika slag, eller snarare mot denna.
Niklas Wykman har också letat efter det konkreta, på punkten arbete fanns bara ett tafatt politiskt program med två punkter från SD:s sida. Den mest fruktansvärda hette: ”stoppa mass-importen utav människor”

Men inte bara invandringspolitiken är skrämmande i Sverigedemokraternas retorik, bland annat sa han:

”Vi tycker inte alltid att rättvisa mellan män och kvinnor måste vara en förutsättning”
”män och kvinnor är olika…”

Sverigedemokraternas retorik är dock skrämmande, fri konkurens, fri arbetskaftsinvandring och lönedumpning. Hade jag inte varit politiskt insatt hade jag till och med tyckt bra om delar utav de Sverigedemokraten sagt. Det kommer att bli en hård kamp 2010, för att se till att bubblan och tilltron till SD:s politik spräcks.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: