På dom bara Frida!

by

Jag blir ganska glad när jag hör och läser om Frida Johansson Metso, ordförande i Liberala ungdomsförbundet, en av de få Social-liberala tongångar som överlevt högerutflyckten inom folkpartiet.

Hon trycker på i viktiga frågor som papperslösas rättigheter, något som hennes moderparti knappt verkar vilja ta i. Även Ipred frågan är ett exempel på bra intern kritik från LUF ordföranden, senast idag i en artikel på Newsmil. Jag hoppas, verkligen hoppas, att personer så som att Johansson Metso och Birgitta Olsson får lite mer makt. Då skulle vi kunna få se en framåtsyftande liberalkraft istället för ett parti som vill återinföra 50-talets skola.

Annonser

Etiketter: ,

Ett svar to “På dom bara Frida!”

  1. Adil Says:

    Hmm återigen är Lettlands ”alien passport” utrustade ryssar (c:a en halv miljon människor som bor i EU och är EJ medborgare) bortglömda.
    I Lettland, om ett barn föds med ryska föräldrar så blir det EJ medborgare förens barnet har skrivit ett naturaliseringsprov.

    Läs mer om s.k ”nepilsonas” http://sv.wikipedia.org/wiki/Icke-medborgare

    Gör nåt åt det. Laila Freivalds (s) godkände Lettland för att få in dom i EU och detta bara glömdes bort. Kanske för att Laila är en ryss-hatande lettiska hon själv? Hat föder hat tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: