En historia till pärmarna

by

var AMF skriverierna förhoppningsvis över, åtminstone för den här gången. Rubriker som skrek ut saker så som fusk men framförallt så verkade allt kretsa kring Wanja Lundby-Wedin. Svenskt Näringsliv som var minst lika inblandat omnämns knappt och ströks medhårs. LO får däremot något som går att likna lite vid en snorblandad spottloska i ansiktet och en kraftig nedsmutsning utav LO-borgen som maktcentra.

Nu har alltså Christer Elmehagen valt att betala tillbaka dessa hiskliga summor som var det stora ämnet för vårens diskussion. Men vad kommer vi då att minnas och ta med oss utav denna skandal in i framtiden? Jag tror följande: Det kommer omnämnas som AMF-skandalen. Det kommer att vara ett återkommande slagträ för borgerliga bakåtsträvande politiker. I övrigt verkar det vara så att Lena Melin inte riktigt vet vad som har hänt och Wanja känner sig nöjd.

Framförallt kommer jag, och förmodligen få andra, att glömma när Expressen tar fel på kvinna när de ska intervjua Wanja Lundby-Wedin och sedan fortsätter media drevet trotts att de själva mest är hysteriskt pinsamma.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: