Nu gör polisen en stor insats för Sverige

by

Nu har tydligen en av miljöpartiets tidigare riksdagsledamöter, Ewa Larsson, gripits för förargelseväckandebeteende alternativt ofredande för att ha ställt sig upp på riksdagens åhörarläktare med en kärnkraftsfientlig tröja. Att detta ens uppmärksammas som en stor nyhet, att polisen lägger resurser på det hela är för mig fullkomligt bisarrt.

DN har också skrivit om saken. Heja Ewa säger jag! Atomkraft – Nej tack!

Annonser

5 svar to “Nu gör polisen en stor insats för Sverige”

 1. Viktor Says:

  Hon får inte vara där. Liten fråga som sagt, men att hon inte visste om det vittnar om viss inkompetens.

 2. crossfitbromma Says:

  Det är inte alls konstigt då hon blev gripen av säkertspersonalen har polisen inget val än att komma dit, då hon ”skyndsamt ska överlämnas till närmaste polisman”. Så det är varken säkerhetspersonalen eller polisen stora misstag. Snarare Riksdagen som har stiftat lagen.

 3. whiking tycker till.. » Regeringen rasar - utspel av MP i kärnvapenfrågan ! Says:

  […] bloggar om artikeln oxå. 1, 2, 3 Jag ser gärna mer civil olydnad ifrån våra folkvalda, OAVSETT partitillhörighet. Kan […]

 4. Smulan Says:

  Varför ska Ewa Larsson skämmas när vi har en sittande Alliansregering som har ljugit detta folk rakt upp i ansiktet och till och med hamnat i regeringsposition pga dessa röster.En av frågorna handlade om fildelningen där lögnaren och tillika statsministern Fredrik Reinfeldt mycket riktig sa att detta inte var en prioriterad fråga där man naturligtvis inte skulle kriminalisera en hel generation Svenskar … Jo ,det såg vi hu hur det nu gick med detta löfte samt måååånga fler.

  När detta då händer i t ex Iran pratas det om mygel och bluff i pressen men när en Svensk Regering gör liknade saker är det uppenbart helt okey.Demokrati … !?.Ja , kanske för en liten klick men inte för resten av medborgarna där dessa ibland uppenbart gillar att vara manipulerade och styrda av andras lögner.Inte alla men tyvärr allt för många.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: