Slutdebatten i halvtid

by

Jag blir riktigt arg när arbetsmarknadspolitik diskuteras…

Gunnar Hökmark, Ella Bolin, Marit Paulsen och Lena Ek förstår inte vad det är som diskuteras! Visst är den svenska modellen helt fantastisk, men nu är den faktiskt hotad! Normalt skulle vi inte vilja göra någonting alls på Europeisk nivå, nu ligger vi däremot i ett helt annat läge. EU-domslut från såväl Sverige som Tyskland och andra länder visar att det är akut att göra något!

Marita Ulvskog och Socialdemokratin skulle gärna låta frågorna ligga stilla, men det handlar om nutid. Ska vi klara arbetsmarknadsfrågorna i framtiden så handlar det om att ändra regelverket! Rädda den Svenska modellen, rösta för ett Rödare Europa.

Miljöfrågorna
Inte speciellt mycket nya spännande ståndpunkter, men tänkte ändå göra en sammanfattning av kandidaternas ställningstaganden:

Lena Ek säger: Det ska vara roligt… Roligt… Kära lilla Lena, om man inte ställer några krav på marknaden så blir det inte roligt. Det blir höjda snitt temperaturer.

Gunnar Hökmark: Marknaden före människan.. Marknaden ska göra allt. Gunnar, vill du annat än att älska med marknaden och storkapitalet?

Marit Paulsen… Snälla lilla tanten, du kommenterar ju saker som pratades om för 10 år sedan?

Ella Bohlin pratar om järnridåer och annat tjafs. Hey you! Världen skapades inte för 6000 år sedan, du är inte trovärdig. Det kan man inte vara som kreationist.

Medan de borgerliga politikerna pratar om Naturskyddsföreningen som något hemskt så försöker S+V+MP föra en realistisk politik och försöker ta ett stort ansvar för det problematiska klimatet som vi nu ser framför oss.

Nyheterna:
Expressen, SvD, DN

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: