Homofob eller nej, jag menade KD.

by

Jag blir ledsen, ja uppriktigt förbannad… För en tid sen blev RFSL:s ordförande Sören Juvas misshandlad, inte heller är han ensam. Tyvärr är det så att misshandel, hot och diskriminering är en del av HBT personers vardag, i världen i stort, i Europa men också här i Sverige.

Det blir inte bättre av att främlingsfientlighet, rasism och homofobi växer sig starkare i hela Europa. Inte heller här hemma är vi skonade, Kristdemokraterna i Svenska Kyrkan hade ett dokument med argument mot samkönade äktenskap, följande är citerat från alliansfrittsverige.nu den 27 oktober, det är utdrag från just detta dokument:

”Det handlar här inte om ett avståndstagande från otroheten utan från den utlevda homosexualiteten. På hur många ställen skulle bibeltexter behöva upprepa samma budskap som för övrigt redan finns i Gamla testamentet, exempelvis i 3 Mos kap 18 och 20, utan att förfalla till homofobi? ”

3 Mos. 20:13 lyder:
”Om en man ligger med en annan man som med en kvinna, har de båda gjort något avskyvärt. De skall straffas med döden, skulden för deras död är deras egen.”

Slutsatsen blir: Rasist, homofob, Kristdemokrat!
Om 8 dagar väljer vi företrädare i Europaparlamentet, kristdemokraterna vet vi redan vilken fruktansvärd HBT syn de har. Tyvärr är de inte ensamma bland riksdagspartiernas kandidater, på 8:e plats på moderaternas lista står Anna-Maria Corazza Bildt. Utrikesministerns fru var en av grundarna till den lobbykampanj som arbetade mot samkönade äktenskap, ”Bevara äktenskapet”. Att moderaterna vars 6:e namn är öppet homosexuell ens kan understå sig att sätta en homofob tant på topp 10 gör mig nedstämd.

En röst på kristdemokraterna eller på utrikesministerns fru är en röst för konservatism, inskränkande av mänskliga rättigheter och ett bakslag för alla människors lika värde.

http://www.alliansfrittsverige.nu/2009/05/maj-30-2009-kd-homosexualitet-ar.html

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: